Chec aperitiv de post

de cismaru_nicoleta in Mancaruri de post, 16 Mar 2011 | 43501 vizualizari

COMENTARII (51)

nadina73 1

16.03.2011, 21:57

super nu stiam ca exista iaurt de soia super ,bravo pentru retata

cismaru_nicoleta 1

16.03.2011, 22:36

Kamy... ...Ligia a gresit adresa ...Nu ma cheama decat Nicoleta

cismaru_nicoleta 1

16.03.2011, 22:38

Da Nadina pe vremuri cand tineam si eu post papam numai iaurt de soia,simplu si cu fructe..
Cum am zis-o parca as avea vreo muuuuultiiii aniiii ...

cismaru_nicoleta 1

16.03.2011, 22:38

Fetelor cochetelor...numai la oua va sta capul?? ..
Multumesc pt aprecieri

kamy 1

16.03.2011, 22:41

cismaru_nicoleta 1

16.03.2011, 22:46

Kamy.. ..ma cheama nicoleta da?

cismaru_nicoleta 1

16.03.2011, 22:47

si nu sunt secretoasa deloc
HAI dai o felie de painica de aia buna pana imi fac si eu curaj sa fac??

LUK 1

16.03.2011, 22:57

super Nico

kamy 1

16.03.2011, 23:00

da nico....stiam

kamy 1

16.03.2011, 23:01

da si pe mine ma cheama si nicoleta asa ca sa sti

cismaru_nicoleta 1

16.03.2011, 23:16

Kamy...ma bucur ca stiu...bem amndoua de Nicolae
Flory

kamy 1

16.03.2011, 23:22

da...din chef in chef decembrie e cea mai groaznica luna ptr mine sotu e nasc in 4 .il cheama si nicu in 6 ne vin la amandoi musafiri....in 22 e ziua mea craciun si rev...gaura in buget ultima luna a anului a si eu si de florii ma chefui sabina e cea mai necajita are un singur nume si nici ala nu-i de sfant anul asta s-a prins

cismaru_nicoleta 1

16.03.2011, 23:40

Ce dragalasa Sabinuta
La mine e luna august atat de paguboasa,sotul mama,soacra,cumnatele,vecinii,cainii

MIUTA 1

17.03.2011, 00:11

Foarte interesanta reteta,o pun la favorite vreau sa o fac si eu,suuuuper

MotanLaOale 1

17.03.2011, 08:19

bine arata

lili2010 1

17.03.2011, 12:25


Tare bine arata !

jolygina 1

17.03.2011, 17:50

cismaru_nicoleta 1

17.03.2011, 22:18

Miuta,ma bucur mult de tot
Motanel
Lilisor
Joly

asubana 1

20.03.2011, 20:22

fain da eu vedeam ca sunt oua poti sa juri oua de post cine a mai auzit tare ce inseamna sa ai imaginatie

mena29 1

26.03.2011, 18:45

nusica 1

12.11.2011, 23:50

Eu ma gandesc ca e tare fain asa,netaiat,dar,oare,nu de farama taiat?ca nimic nu il leaga

nusica 1

12.11.2011, 23:51

am vrut sa zic,oare nu se farama?

gaby_duceag 1

13.11.2011, 00:30

nusica, eu nu cred.
lasat la racit apoi desprins de peretii tavii ,rasturnat si taiat rece, cred ca e ok

gaby_gabytza 1

26.11.2012, 16:28

super fain

Bya Ralu 1

26.11.2012, 17:46

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Franzelute umplute cu ciuperci