Chec aperitiv

de AndrutzaP in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2016 | 7142 vizualizari

 

Ador checurile aperitiv: foarte usor de facut, bune si de efect!

 

INGREDIENTE

  • 200 g sunca de Praga
  • 100 g masline negre
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 g carnati de porc semiafumati
  • 2 oua
  • 50 g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 20 g parmezan
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Pregatiti 2 tavi de chec si tapetati-le cu hartie de copt. Cuptorul trebuie preincalzit la 180 grade.

Sunca, maslinele, ardeiul, carnatii si ciupercile se taie cubulete si se amesteca intr-un vas. Separat, bateti oualele cu un praf de sare si adaugati faina, praful de copt si cascavalul ras.

Amestecati cele doua compozitii cu o spatula, pana se omogenizeaza frumos.

Puneti amestecul in cele 2 tavi de chec si radeti deasupra parmezanul.

Dati la cuptor pentru 15-20 minute, la 180 grade.

Se lasa sa se raceasca complet si se portioneaza. 

Sunt minunate pentru mese festive, mic dejun.

TIPS-URI

1

puteti folosi cam orice aveti prin frigider

2

Nu le lasati prea mult in cuptor, se vor usca

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

05.04.2016, 10:42

Un chec bun si gustos!

Ancutsa 1

04.10.2016, 15:01

Arata tare bine!

ella84 1

07.03.2017, 12:11

un deliciu lincercat si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv