Chec Aperitiv

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2014 | 9015 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g piept de pui tocat
  • 100 g cascaval (dat pe razatoarea mare)
  • 1 morcov (dat pe razatoarea mare)
  • 1 conserva mica ciuperci (taiate marunt)
  • 2 oua
  • 1 lingura ardei kapia de la borcan
  • 2 linguri suc de rosii (bulion de casa)
  • 1/2 ceapa (tocata marunt)
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Aperitiv:

Se amesteca toate ingredientele , se potriveste gustul de sare si piper si se toarna in forma de chec , unsa in prealabil cu ulei si tapetata cu faina.

Se da cuptor pana se coace , se rumeneste frumos deasupra.

TIPS-URI

1

Reteta este pt. tava mica de chec , lungime 21 cm.Pt. o tava obisnuita dublati cantitatile.

2

Se poate folosi si altfel de carne , eu am mai facut si cu carne de vita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec din carne tocata cu morcov