Pentru ca am mai ramas cu ceva carne tocata de la rulada prezentata anterior (Rulada de pui cu porc si stafide),m-am gandit sa fac un chec aperitiv in care sa folosesc si acea carne,plus o gramada de alte ingrediente bune si la indemana oricui.
Carnea tocata am aromatizat-o cu cuisoare,nucsoara,piper sichuan,curry,sare si am pus-o la foc iute intr-o tigaie unde am rumenit-o putin.
Ouale le-am spart intr-un castron mai mare,le-am batut bine pana s-a facut o spuma,apoi am adaugat iaurtul,faina,branza rasa si am omogenizat foarte bine toata compozitia,maslinele,ceapa verde,usturoiul tocat marunt,ardeii iuti rosii,fasolea verde si compozitia astfel obtinuta am pus-o in 2 tavi de chec tapetate cu hartie de copt pe care mai apoi le-am dat la cuptor la foc moderat pana checul s-a rumenit frumos deasupra.
Am scos checurile din cuptor si le-am lasat in tavi sa se raceasca complet pentru a le putea taia fara sa le rup.
Puteti incerca in orice varianta va place acest chec aperitiv,este gustos si cred eu ca e o idee buna si pentru un mic dejun dar si pentru o cina rapida.
Pofta mare!