Chec aperitiv

de botcrina in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2013 | 48660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ouă
  • 500 g parizer
  • 4 castraveti muraţi
  • 100 g gogoşari muraţi
  • frunze verzi de leuştean
  • 100 g brânză telemea
  • sare, piper, după gust
  • delikat după gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Punem 2 ouă la fiert.

Tăiem parizerul, brânza, castraveţii, gogoşarii şi ouăle fierte (când s-au răcit) cubuleţe. Tăiem mărunt şi leuşteanul şi-l încorporăm în compoziţie.

Cele 4 ouă care au rămas le batem bine cu telul, apoi încorporăm în ele ingredientele de mai sus şi condimentăm după gust.

Într-o tavă de chec punem hârtie de copt şi turnăm amestecul pentru chec.

Întroducem tava în cuptorul preîncălzit la 170 grade, pentru aproximativ 45 minute.

Poftă bună!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu carnati de porc, branza si gogosari murati