Chec aperitiv

de ionix in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2009 | 8597 vizualizari

COMENTARII (16)

Michelle 1

05.12.2009, 17:27

crisad 1

05.12.2009, 17:48

ceva de genul asta vreau sa incerc eu de craciun (sau rev)

ionix 1

05.12.2009, 18:06

Crisad, sa stii ca are un gust foarte foarte bun... merita... si eu cred c-o sa mai repet figura de Sf. Ioan...

brie 1

05.12.2009, 18:14

ionix 1

05.12.2009, 18:20

Mersic Brie..

ramo_cata 1

05.12.2009, 19:19

si eu il fac atunci cand am ocazia..mai mult la mese festive si e tare bun...

pana_luminita 1

05.12.2009, 23:25

o idee foarte buna pt revelion , am sa iti fur retea, dar sa sti ca am sa iti fac reclama

liana_geicu 1

05.12.2009, 23:56

arata foarte bine si cred ca este un aperitiv foarte potrivit pentru sarbatori, o sa il fac si eu!

ionix 1

06.12.2009, 09:14

astept sa-mi spuneti daca v-a placut... eu cred ca merge sa pui si alte chestii, gen ciuperci sau chiar piept de pui fiert...

brie 1

07.12.2009, 22:12

fain aperitivul asta , ,eu il fac cu ciuperci si putin modificat dar cand am sa am ocazia tzac pac ii fac si doua trei poze

Bucataras Dragos 1

18.12.2009, 20:19

ei ma bucur ca ti-a placut reteta e foarte buna si o recomand tuturor eu cand am facut-o prima data mi-am dorit sa o fac si a doua oara! bravo ionix

ionix 1

18.12.2009, 21:11

sper ca data viitoare sa-mi iasa mai bine... nu stiu unde am gresit ca mi-a iesit un pic umflat si apoi s-a dezumflat ... dar la gust de exceptie sincer... sarut-mana mult pt reteta de abia astept sa fac Mamaliguta Colosseum... fiind iarna merge acum

Bucataras Dragos 1

18.12.2009, 21:54

succes sunt sigur ca o sa iti placa mamaliguta nu uita sa faci niste poze

ionix 1

18.12.2009, 21:59

maine o fac ... sotul meu a decis ... i-am aratat poza si a zis maine maine
ah, ne intrebam cum ai facut mamaliguta?? intr-o forma ceva sau ai facut in ceaun si ai modelat-o cu mana dupa??? oh, si-o sa fac poze cu siguranta, asta daca nu-mi iese aiurea

Bucataras Dragos 1

18.12.2009, 22:13

Deci mamaliguta se face normal in ceaun iar apoi o rastorni intr-un castron mare(uns in prealabil cu ulei pe margini) in mijlocul caruia a fost pus cu gura in jos un castron (bol de supa) cu ulei . daca e de inox castronul mare avantaju e ca nu se raceste mamaliga pana faci/prepari carnea cu ciupercile. Se pune o farfurie mare intinsa ca de tort cu gura in jos deasupra castronului mare cu mamaliga care apoi se va rasturna rezultand o forma stil Colosseum iar la mijloc se va pune carnea cu ciuperciile...Succes!
P.S. Se poate servi cu vin alaturi de sot in cazul tau.( se poate spune ca vinul face parte din reteta

ionix 1

18.12.2009, 22:22

oh, e o arta sa faci mamaliguta vad... o sa fiu atenta maine la instructiunile tale si-o sa postez rezultatul
oh, pai vin am de toate felurile ca-s pregatita pt mos craciun deci pot face o super reteta daca ar tine de aprovizionarea cu vin
mersi mult de tot

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv