Chec aperitiv

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2011 | 10733 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g cascaval
  • 300 g sunca
  • 5 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri smantana
  • un borcan(430g)ciuperci taiate
  • un ardei kapia rosu
  • masline fara sambure
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Se taie cascavalul,sunca si kapia cubulete.

Ciupercile conservate se clatesc foarte bine cu apa rece si se lasa la scurs cateva minute.

Se storc usor in mana si se taie cubulete.

Maslinele se taie si ele daca sunt prea mari.

Se amesteca cascavalul,sunca,kapia,ciupercile,maslinele cu 4 oua,4 linguri de smantana si 4 linguri de faina.

Se pun intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor cca 30 minute la foc potrivit.

Se scot din cuptor dupa 30 minute,se ung cu un ou iar deasupra se presara pesmet.

Se da la cuptor inca 10-15 minute sa se rumeneasca frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu branza, sunca si masline