Chai cu anason

de Mitinita in Bauturi, 3 Dec 2012 | 4452 vizualizari

 

Cine iubeste aromele mai puternice o sa inteleaga de ce imi place.
Fiindca tot s-a racit vremea e timpul sa va invit la o cana cu chai.

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa
  • 1 lingurita de seminte de anason Kotanyi
  • 5 cuisoare intregi Kotanyi
  • 2 boabe de cardamon crapate
  • 1/2 lingurita de scortisoara sau un baton de scortisoara Kotanyi
  • 1 plic de ceai negru (folositi un ceai de calitate)
  • 50 ml de lapte
  • miere dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chai cu anason:

Apa se pune la fiert impreuna cu anasonul, cuisoarele, cardamonul si scortisoara. Dupa ce fierbe cinci minute, adaugam plicul de ceai si mai lasam sa fiarba putin.

Adaugam laptele si mai fierbem inca 5 minute.

Nu stoarceti plicul de ceai, deoarece va lasa un gust amar.

Se toarna in pahare sau cesti si se indulceste cu miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chai cu anason" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Socata reteta bunicii