Ceva cu legume :)

de kukibella in Mancaruri de post, 7 Feb 2012 | 6955 vizualizari

 

şi uite ca ma apucai eu sa fac ce facura turcii la plevna:)))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr conopida
  • ceva telina
  • morcov
  • 1 fir de praz
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 1 catel de usturoi
  • marar
  • faina 550 gr
  • ulei de masline
  • 40 gr unt topit şi racit
  • 20 gr.drojdie uscata,
  • faina 550 gr
  • 50 ml.lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceva cu legume :):

am fiert zarzavaturele  şi le-am lasat la racit.

drojdia cu un pic de lapte cald ,1/2 de sare,1 lingura de faina le-am amestecat şi le-am lasat la dospit.

zarzavaturile se farama se adauga compozitia de drojdie,untul,oul,sare ,piper,faina

se framanta aluatul daca mai este nevoie se mai adauga faina .

se lasa la dospit,din 10 ın 10 min.se framanta aluatul; se adauga mararul tocat şi iar se framanta.

se lasa sa se odihneasca compozitia ptr.apox.20 min.

se pune ıntr-o tava unsa cu ulei la 180 grade ptr.ınca 30 min.

dupa 20 de min.se unge compozitia cu oul ramas şi se presara mac

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceva cu legume :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

08.02.2012, 20:31

Vaaaai aici e de mineeeee!!!

kukibella 1

08.02.2012, 21:56

multumesc dragele mele

Sim0na 1

15.02.2012, 20:08

Arata foarte bine turcii astia! Imi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasolica manastireasca