Ceapa umpluta

de Miha in Pui, 11 Aug 2010 | 4306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe mari
  • 1 piept de pui
  • 3 catei usturoi
  • 2 rosii
  • 1 cana suc de rosii
  • sare
  • busuioc si cimbru
  • 50 g mozzarella
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceapa umpluta:

Ceapa se curata, apoi cu ajutorul unei lingurite scobim mijlocul, pana raman 2 straturi. Cu un cutit bine ascutit se cresteaza marginile. Asta e pentru cine are timp sa se joace. :))

Pieptul de pui se taie cubulete. Miezul de la ceapa se toaca marunt impreuna cu usturoiul si se calesc in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga cubuletele de carne, rosiile curatate de pielite si pasate, apoi sucul de rosii. Se sareaza dupa gust si se asezoneaza cu cimbru si busuioc.

Se fierbe pana scade toata zeama, apoi se da deoparte si se lasa sa se racoreasca putin. Se umplu cepele cu cubuletele de carne si se acopera cu mozzarella rasa pe razatoarea cu ochiuri mari.

Vasul termorezistent uns cu putin ulei, in care am pus cepele se da la cuptor la foc mediu pana se topeste si se rumeneste stratul de mozzarella.

Se servesc calde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

ela 1

21.08.2010, 00:51

Sylvia 1

21.08.2010, 11:08

Pe unde hoinaresti si nu bucataresti ? Sigur esti pustioaca, si eu ma pregatesc de aniversare dar noi nu imbatranim draga ne maturizam pe an ce trece, eu asa zic. we placut.

Oana 1

28.08.2010, 23:46

Mmm, buuun! m-a luat o foame

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu cus- cus