Ceafa si pastrama de porc la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 26 Mai 2016 | 12692 vizualizari

 

Baietii ratacitori au venit acasa, ca m-au lasat destul singura, asa ca am prestat leguma preferata a familionului....

 

INGREDIENTE

  • 3 cefe de porc condimentate ( piper,sare, cimbru)
  • 2 bucati de pastrama de porc
  • 7-8 fire usturoi verde
  • sare
  • cimbru
  • 100 ml ulei
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa si pastrama de porc la cuptor:

Cefele le-am condimentat si le-am lasat cca o ora la frigider, pastrama de porc era deja condimentata. Am luat o tava, am pus hartie de copt, am asezat usturoiul verde  in tava, cimbru, sare, ulei si 2 cesti cu apa, peste am pus gratarul tavii, am asezat carnea si am stropit-o cu putin ulei. Am dat tava la cuptorul preincalzit, am redus focul la mediu, 30 min pe o parte, 30 min pe cealalta parte.Cand s-a rumenit am scos carnea din tava, am asezat usturoiul peste si am stropit cu zeama din tava. Am servit cu cartofi prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa si pastrama de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

AndrutzaP 1

27.05.2016, 09:22

O minunatie!!!

Rocsi 1

27.05.2016, 20:37

Astea imi plac si mieeee

Rahela Velicu 1

30.05.2016, 10:40

ce bunatate aici!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Racituri (piftie) de porc