Ceafa la cuptor cu cartofi noi

de ala_oancea in Porc, 27 Mai 2009 | 9158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii ceafa marinata
  • 3 felii ceafa marinata cu ceapa
  • cartofi noi micuti
  • ulei de masline
  • rozmarin
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa la cuptor cu cartofi noi:

Am cumparat "cefele" gata marinate de la Kaufland. Le-am asezat pe grilajul de la cuptor in partea de sus. Sub ele am asezat cartofii, fierti in prealabil, apasati cu o lingura, stropiti cu ulei de masline si condimentati cu sare si rozmarin uscat. Am lasat la cuptor pentru 45 de minute. Untura din cefe a picurat pe cartofi si le-a dat un gust delicios. Am servit cu salata de castraveti cu iaurt si usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa la cuptor cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

luminita20_2006 1

28.05.2009, 14:19

ce bine arata..pacat nu pot sa manac si eu

Oana 1

28.05.2009, 15:23

Ce bine arata! Singura carne de porc pe care o mancam este ceafa, din cand in cand. Arata delicios!!

ala_oancea 1

28.05.2009, 17:18

A fost tare gustoasa carnea cumparata asa gata marinata. Aia cu ceapa mi s-a parut si mai buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel cu susan si piure de cartofi