Ceafa de porc umpluta

de La Ancuta in Porc, 28 Noi 2010 | 16776 vizualizari

 

foarte frageda si buna

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ceafa de porc fara os
  • 300 g bacon
  • 6 cepe
  • 1/2 cana apa
  • 1/2 cana vin alb
  • sare piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc umpluta:

Se curata ceapa si se taie julien. baconul se taie felii subtiri.

Carnea se spala si se taie felii mai groase, dar nu pana jos. In partea de jos carnea trebuie sa ramana netaiata. Se condimenteaza cu sare si piper

Se pune in tava si se umple buzunarele formate (unul cu ceapa, unul cu bacon). optional se mai pot  1-2 cepe care se pun in tava pe langa carne.

Se pune apa si vinul peste ceafa, se acopera cu un capac si folie de aluminiu si se lasa la frigider 12-24 de ore.

A doua zi se scoate din frigider si se da la cuptor pentru 2 ore, la foc potrivit.

Se feliaza si se serveste cu garnitura si muraturi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

stefania 1

01.12.2010, 21:28

Supeeeeeer ! Am salivat instant ! Sigur o voi face si inca de multe ori cred. Combinatia de ceafa/ceapa/sunca este superba !

La Ancuta 1

01.12.2010, 21:42

Stefania multumesc. Si noua ne-a placut, cu toate ca nu prea mancam porc

Panacris 1

23.12.2012, 17:16

Super! Tocmai am pus-o la meniul ptr masa de Craciun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc umplut cu ciuperci si invelit in bacon