Ceafa de porc la gratar cu legume

de dantes in Porc, 21 Mai 2017 | 2569 vizualizari

 

Reteta pentru picnic

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc-cate 1 felie de portie
  • 50 ml ulei
  • 1 sticla cu bere
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • boia dulce
  • Pentru garnitura
  • 1/2 varza proaspata
  • 1 morcov
  • 1 mar
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la gratar cu legume:

Feliile de ceafa se spala, se sterg bine de apa si se ung cu ulei, pe ambele parti si se condimenteaza dupa gust, dupa care se lasa 30 de minute sa patrunda bine aroma condimentelor. Se pun feliile de ceafa pe gratarul bine incins si se lasa pe fiecare parte, 7-10 minute, in functie de grosimea feliilor si se stropesc din cand in cand cu bere.

Pentru garnitura, taiem julien varza, morcovul si marul, condimentam cu sare si piper si le amestecam bine.

Cine doreste, poate adauga pe farfurie si cativa cartofi prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc (vrabioara) la tigaia grill, cu legume gatite la abur si salata de varza dulce