Ceafa de porc cu lutita

de epurasha2bb in Porc, 27 Iul 2010 | 7246 vizualizari

COMENTARII (30)

epurasha2bb 1

27.07.2010, 20:48

ce am papat asta seara !acum burtica de iepuras sta in sus umflata !

gaby_duceag 1

27.07.2010, 21:04

Ce frumos ai asezat piureul ala. E apetisanta rau portia asta

ela 1

27.07.2010, 21:06

ela 1

27.07.2010, 21:09

Gaby....doar cap si maini mai ai? ah,si codite

epurasha2bb 1

27.07.2010, 21:22

ei lasa mai lea ca are si boneta de bucatar si ..castron!e simpatica ce sa mai!

ela 1

27.07.2010, 21:23

ea e simpatica oricum

Rocsi 1

27.07.2010, 21:25

Sylvia 1

27.07.2010, 21:25

Excelent arat super interesanta reteta ma prezint si eu cu nu conteaza ca e seara, super ai aranjat

rivka 1

27.07.2010, 21:40

buna mancare, eu nu prea consum(foarte rar) porc dar imi place mai mult ceafa facuta in unt nu in ulei dar asta e chestie de gusturi.
buna buna,,,

gaby_duceag 1

27.07.2010, 21:52

Ela)))))atat a mai ramas din mine))))))).

rivka 1

27.07.2010, 21:56

ce faci gaby de ce nu esti online si pe mess

epurasha2bb 1

27.07.2010, 21:57

multumesc fetelor! rivka nu suna rau ce zici tu, ia sa pui reteta sa fac si eu! si eu pap rar porc , mai mult fac pentru sot dar imi place la gust

ela 1

27.07.2010, 21:59

Gaby bine ca a ramas partea cea mai importanta

gaby_duceag 1

27.07.2010, 22:00

elaaa!!!!! vrei sa-l intreb pe Cezar daca-ti da dreptate? )))))))))))))

ela 1

27.07.2010, 22:05

Gaby...cred ca partea cealalta e la Cezar ramasa....avea nevoie el....

rivka 1

27.07.2010, 22:12

deci epurila eu numai asa fac ceafa de porc altfel sincer mi se pare ca stric carnea de pomana, daca e la tigaie si nu la gratar: o prajesti in unt si pe o parte si pe alta, intr-o ligura mare acolo sa isi lase sosul bine sa fie, si chiar la sf ultimele minutele pui vinul lasi sa sfaraie acolo bine sa se faca sosul bun si gata, nu o lasi sa se arda carnea de porc ceafa ii buna sa fie asa suculenta , sincer poate e mai plin de colesterol, grasime dar e mai gustoasa asa in unt.

epurasha2bb 1

27.07.2010, 22:20

rivka imi faci pofta si doar ce am mancat! data viitoare jur pe rosu ca asa fac!

mena29 1

27.07.2010, 22:59

Epu,e o bunatate ce ai facut tu acolo,vreau si eu o portie ca salivez deja

Bunica 1

27.07.2010, 23:12

Iutita o fac foarte des, noi spunem mujdei de rosii. Ce ai facut e foaaaaarte bun !dar.....bomba calorica......Eu sa-ti spun drept salivez , dar nu cer

nadina73 1

28.07.2010, 01:16

direct la favo trebuie incercat acest sos minunat,super

yafa 1

28.07.2010, 01:52

Ce fain arata, pot sa pun 6 furculite? stii de ce? ca pe una o iau inapoi ca sa fur un pic din bunatatea asta!

Ina 1

28.07.2010, 08:15

Julie 1

28.07.2010, 09:31

Daca Bunica se fereste de bombe ...calorice, eu nu! Vreau o portie mare!!

epurasha2bb 1

28.07.2010, 10:06

multumesc fetelor! Buni lasa ca pt.voi e doar virtual dar eu am papat bomba calorica de unde si burtica de iepuras rotunjita in sus la soare!

Sidy 1

28.07.2010, 16:00

O bunatate !!! Toate furcile ti le dau !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc afumat cu cartofi, la cuptor