E bine că zici să nu mai curăţăm coaja, ce atâta muncă când în coajă sunt atât de multe vitamine În rest cred că-s tare buni.
Aaaa, stai că mai am ceva îmi place şi cu zici tu la căpăţânile de usturoi
Cred ca's buni,dar tare multa munca))
noi preferam sa-i punem "bulgaresti" ,ne plac asa si sunt gata un-doi
este ca's lenesa? si carcotasa pe deasupra?
Cred ca sunt excelenti, insa eu am un fix, nu folosesc conservant la nimic, nu stiu de ce, dar am impresia ca are un iz ciudat.
anul asta am omis sa-mi pun la congelator frunze de visin pe care le folosesc la bors
Foarte buni.Mama anul asta a vrut sa punem mai multe plante din astea aromate si acum cica nu prea ii plac la gust..Eu sincer am cam renuntat sa mananc muraturi asa ca doar i-am gustat si mi s-au parut foarte buni..Bravo harnicuto