Castane coapte

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2016 | 4986 vizualizari

COMENTARII (8)

mirela0911 1

03.10.2016, 08:56

Oaaaii, ce-mi plac!

mihaelar63 1

03.10.2016, 09:09

Normal ca stie Adi , doar ,, provine'' Din orasul castanelor coapte

simona72 1

03.10.2016, 09:23

Imi plac foarte mult! Am copt si eu castane acum cativa ani cand mi-am cumparat un cuptor nou, electric. Le-am crestat si eu, apa nu am pus peste ele, nu stiam ca este necesar....in orice caz, cand au inceput sa pocneasca in cuptor au fost ca niste mici bombe. sau imprastiat prin tot cuptorul de a trebuit sa spal pe putin o ora la el. De ciuda am si plans)) era nou nout cuptorul

anca_rm 1

03.10.2016, 09:27

ce imi plac

Gherca Daniela 1

03.10.2016, 09:46

super bune!

Bunica 1

03.10.2016, 12:08

La Târgul de Crăciun mănânc castane coapte

MotanLaOale 1

03.10.2016, 12:46

bune bune

Rahela Velicu 1

03.10.2016, 15:20

super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castane coapte la cuptor