Cascaval pane

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2012 | 7490 vizualizari

 

L-am facut in special pentru Andu si am avut frumoasa surpriza sa-l aud spunand
"E delicios mami!!!"

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de cascaval
  • 1 ou
  • 3 linguri de  faina
  • 2 linguri de pesmet ( eu n-am avut si am pus malai :D )
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Taiem cascavalul felii mai groase.

Batem oul cu un praf de sare si piper.

Dam apoi feliile de cascaval prin ou, apoi prin faina, din nou prin ou si iar prin faina, apoi dam prin pesmet sau malai.

Incingem uleiul in togaie si punem cascavalul.

Intoarcem pe ambele parti si lasam la prajit pana capata o culoare aurie.

Servim alaturi de un piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Dana Cristea - pusikmea 1

29.01.2012, 09:29

multumesc tuturor

mihhaela 1

06.05.2012, 21:47

si eu cautam o reteta pt baietelul meu si chiar acum ma gandeam ca nu am pesmet ...super ideea cu malai in loc de pesmet!

Bya Ralu 1

08.10.2012, 15:00

ce bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]