Cascaval Delaco pane

de Bucataras Monica in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2016 | 2640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • apa minerala
  • cascaval Delaco DeSenvis
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval Delaco pane:

Se bat cele 3 oua cu praful de sare si piperul, se adauga faina si putina apa (cca. jumatatea unei cani de 250 ml).

Dupa ce ne asiguram ca aluatul este indeajuns de gros incat sa obtinem o crusta frumoasa cascavalului.

Dam prin aluat feliutele de cascaval apoi le punem la prajit in ulei incins. Prajim cascavalul in ulei incins, pe ambele parti, insa la foc mediu, niciodata la foc iute. De altfel, nici un fel de pane nu e bine de prajit la foc iute, pentru ca se prajeste prea tare crusta, in timp ce mijlocul ramane crud.

Se poate servi atat cald, cat si rece. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval Delaco pane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

Gicuta 1

25.01.2016, 08:49

mihaelar63 1

25.01.2016, 09:13

Rahela Velicu 1

02.02.2016, 17:31

Foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tarta cu caise - Reteta delicioasa fara zahar

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz - Super rapida si delicioasa

pe 12.05 la 20:32

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez grecesc