Cartofi umpluti cu branza si ou

de getix in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2013 | 5281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mai mari
  • 4 oua
  • 200 g branza de vaci
  • putin unt
  • cascaval pentru ras
  • o ceapa mica
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu branza si ou:

Cartofii se spala bine si se pun in apa la fiert cu putina sare. Nu trebuiesc fierti de tot, deoarece se vor pune si la cuptor. Cand sunt aproape fierti se scot pe un platou si se lasa la racit.

Intre timp radem branza si tocam ceapa marunt. Cand s-au mai racorit taiem un capacel din ei si le scoatem miezul cu grija. Condimentam cartofii cu piper, apoi ii umplem cu branza amestecata cu ceapa. Deasupra punem cate o lingurita de unt si îi introducem la cuptor pentru 30 minute. Dupa aceea se scot, se sparge cate un oua in fiecare cartof si se introduc iar la cuptor. Cu cateva minute de a-i scoate se rade casacaval.

O retea usoara, fara prajeli !  

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu branza si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

getix 1

24.03.2013, 20:07

merci Bya!

RuxyRux 1

24.03.2013, 20:08

Super, super!

getix 1

25.03.2013, 20:09

Ruxy, multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizzo-cartofi