Cartofi umpluti

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2017 | 3743 vizualizari

 

Aceasta reteta e simpla si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 4 wurstel
  • 200 ml besciamella
  • 2 mozzarelle
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Incepem cu cartofii, alegem 4 cartofi de aceeasi marime, ii spalam si-i punem la fiert.

Dupa cam 40 minute, scoatem cartofii, ii lasam un pic sa raceasca.

Intre timp, mozzarella o lasam la scurs, dupa care o taiem bucatele mici. La fel procedam si cu wurstel.

Luam cartofii, ii taiem in doua si, cu ajutorul unei lingurite, scoatem miezul pe care il punem intr-un bol si-l pisam cu furculita. Adaugam mozzarella si wurstelul. Potrivim de sare si piper.

Umplem jumatatile de cartofi. Deasupra punem besciamella.

Luam o placa de cuptor, punem hartie de copt si asezam cartofii. Bagam la cuptor la 180° C, cam 15 minute sau pana cand se rumenesc.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

in loc de wurstel se pot folosi legume sau alte mezeluri

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon