Acest preparat este perfect servit ca garnitura, cat si simplu.A iesit un deliciu!
Mi-a placut mult! :)
Multumesc Timea pentru reteta! (cu cateva schimbari)
Curatam carofii, ii taiem in 4 sferturi si ii punem la fiert pentru 15 minute, in apa cu un praf de sare.Dupa ce s-au fiert oprim focul si ii lasam deoparte.
Intr-o tigaie punem putin ulei si adaugam ceapa tocata solzisori si sunca taiata feliute subtiri. Lasam sa se caleasca.
Adaugam si cartofii, nu unii peste altii, deoarece cand ii amestecam ii vom zdrobi.
Dupa ce si cartofi au prins o crusta aurie adaugam sare, piperul si amestecam.
Ii servim calzi cu o bucatica de carnita, sau simpli.
1
Cand fierbeti cartofii, nu ii fierbeti prea tare, deoarece se vor zdrobi usor
2
Puteti orna cu verdeata proaspat tocata