Vreau sa-i fac de cand i-am vazut, fiind cu branza de burduf, preferata mea. Foarte buni sunt! Multumesc Gaby!
Se incinge uleiul intr-o cratita (sau tigaie) si se pun la prajit cartofii curatati si taiati cuburi mai mari.
Se prajesc 2-3 minute pe fiecare parte.
Cand sunt putin rumeniti se adauga o ceasca de apa, se pune capac si se lasa la fiert 20-25 minute.
Se amesteca din cand in cand si se verifica sa nu scada apa de tot.
Ceapa se curata, se spala si se taie rondele.
Usturoiul se curata si se taie feliute.
Cu 10 minute inainte sa fie gata cartofii se adauga ceapa, usturoiul, boiaua de ardei, mararul tocat si se amesteca sfaramand putin cartofii.
Se potriveste de sare si piper.
Cand este gata se adauga branza de burduf si se amesteca.
Este buna simpla sau garnitura la friptura!
Pofta Buna!