Cartofi taranesti

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2013 | 4503 vizualizari

 

Buni si sanatosi usor de preparat si sunt la fel de buni si calzi si reci ..

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei rosu
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • boia de ardei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Se curata cartofii si se spala apoi se taie (fiecare cum doreste) eu i-am taiat in doua ,fiindca nu au fost asa de mari,.

Se pune intr-o oala cu putina sare  la fiert . Cind sunt gata de fiert ii strecuram , intre timp cit cartofii fierb tocam ceapa, ardeiul si usturoiul si punem intr-o tigaie  la calit cu uleiul.

Adaugam piperul ,vegeta si boiaua si punem peste cartofii strecurati si-i amestecam usor sa  nu se sfarame.

Se pot asezona cu frunze de patrunjel .

TIPS-URI

1

Sunt foarte gustosi si calzi si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti a la Gaby