Cartofi taranesti

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2012 | 4368 vizualizari

 

Se poate servi ca atare sau ca si garnitura!

 

INGREDIENTE

  • cartofi rosii 600 g.,
  • ceapa galbena 4 bucati,
  • ceapa verde 3 fire,
  • bacon 200 g.,
  • ulei de floarea soarelui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, in apa rece cu putina sare. Intre timp se curata ceapa, se taie rondele si se pune la prajit in  ulei de floarea soarelui. Cartofii dupa ce au fiert, se curata de coaja, se taie rondele si se aseaza intr/o tava termorezistenta. Deasupra cartofilor, se imprastie ceapa prajita si baconul taiat bucatele. Se introduce tava la cuptor la foc iute ptr cca. 10 minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti cu varza de bruxelles