Cartofi taranesti

de eclerash in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2010 | 12736 vizualizari

COMENTARII (17)

cireaselili 1

29.10.2010, 21:50

primaaaaa

Rocsi 1

29.10.2010, 21:52

cu varza???ceva nou

Bucataras Medi 1

29.10.2010, 21:56

nu stiam nici eu de varza................interesant...................

eclerash 1

29.10.2010, 22:04

da,intr-adevar...am gasit reteta intr-o revista numai cu retete la tigaie,dar va garantez ca este delicioasa!!!

Bucataras Medi 1

29.10.2010, 22:32

sunt convinsa ca este ................

kamy 1

29.10.2010, 23:03

noutati...noutati...da bune 5f

AndreeaMaria 1

29.10.2010, 23:09

Corinuta 1

29.10.2010, 23:59

si astia-mi plac!

silvi0ara 1

30.10.2010, 10:23

Bun si interesanta combinatia.

giuliana 1

30.10.2010, 12:11

super si cred si foarte buna 5 fur

giuliana 1

30.10.2010, 12:17

da varza cum e murata sau verde

eclerash 1

30.10.2010, 12:42

giuliana,este verde,insa chiar am de gand sa incerc (cand va veni momentul ) si cu varza murata....banuiesc ca este mai bun

ionela2682 1

30.10.2010, 16:31

sabiradu 1

30.10.2010, 17:19

Si mie imi plac enorm de mult si chiar nu am incercat cu varza doar cu ardei gras sau mai degraba gogosar ca este mai dulce

Ina 1

30.10.2010, 19:25

Sunt excelenti! Eu nu pun varza, in rest, si eu fac lafel

Laly 1

31.10.2010, 00:44

Ce buni cred ca sunt

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 08:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti