Cartofi prajiti, cu ou

de Swanheart in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2009 | 38077 vizualizari

 

Sunt printre preferatii mei, adoram sa vin acasa de la scoala si sa ma astepte mama mea cu acesti cartofi deliciosi. Imi spune tatal meu ca aveam 3 ani, cand m-a luat cu el intr-o excursie, si mi-a gatit acesti cartofi. Cand ne-am intors acasa, am anuntat-o pe mama mea: "De acum, nu mai mananc decat mancare facute de tati!". Se pare ca de atunci mi-au placut mult. :D

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2-3 oua
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi prajiti, cu ou:

Se curata cartofii, si se feliaza putin mai marunt decat pentru cartofii prajiti. Se pun la prajit in uleiul incins (nu foarte mult, nu chiar cat sa ii acopere), si dupa ce sunt prajiti, se adauga peste ei ouale batute. Se lasa 1-2 min pana se face oul, si se intoarce pe partea cealalta, cu o paleta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti, cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Swanheart 1

17.12.2009, 13:04

Miha, ma gandesc ca va ajunge la toti bucatarasii, ca eu n-am facut nimic special sa il primesc!

Miha 1

17.12.2009, 13:54

Eiii...glumeam si eu...Nici eu n-am facut nimic special.

Panacris 1

09.10.2018, 14:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu spanac si cascaval