Cartofi pai la cuptor

de adnia in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2013 | 14185 vizualizari

 

tuturor ne plac cartofii prajiti, nu-i asa? Dar totodata, toti stim ca nu e tocmai sanatos sa-i consumam...si totusi, e greu sa te abtii. Iar de copii, nu mai vorbesc: ei sunt, in general, fanii nr. 1 ai caryofilor prajiti!
Deci, ce-i de facut sa le satisfacem poftele si sa fim si noi impacati ca le oferim o varianta mai sanatoasa? Eu vin cu varianta la cuptor, care elimina prajeala si excesul de ulei.

 

INGREDIENTE

  • cartofi curatati si taiati sub forma de pai
  • 2 linguri ulei/kg. de cartofi
  • sare
  • condimente dupa gust
  • verdeturi uscate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi pai la cuptor:

Se aseaza cartofii intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se amesteca bine cu uleiul, sarea, condimentele si verdeturile si se da la cuptor (cca 20 min. la 200 grade). Se pot servi simpli, ca garnitura la friptura, cu dressing, etc.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi pai la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu salvie la cuptor