Cartofi noi la cuptor

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2014 | 8211 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi noi
  • 4 oua mari
  • sare
  • piper
  • cimbru, patrunjel proaspat
  • usturoi verde
  • branza ( cat doriti )
  • 1 lingura smantana
  • cascaval ( 50 g )
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor:

Intr-un vas de yena, uns cu unt, am asezat cartofii taiati rondele (primul strat), peste care am ras putina branza, ouale batute ( jumatate ), cimbru proaspat, patrunjel tocate, sare, piper si usturoi verde tocat. Apoi un alt strat de cartofi, branza rasa, sare, piper. In cealalta jumatate de oua batute am pus si o lingura de smantana si am amestecat bine, turnand peste cartofi. Apoi branza rasa din abundenta, cimbru, patrunjel tocate si usturoi, iar la final cascaval ras si piper. Am acoperit vasul cu folie aluminiu si am introdus la cuptor pentru approx 40 min, apoi am lasat descoperit vasul pana ce se rumeneste.

Super delicioasa, dar... foarte consistenta :)

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise (2)