Cartofi noi cu usturoi

de Bunica in Mancaruri de post, 8 Mai 2017 | 10162 vizualizari

 

Să profităm din plin de trufandale!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 1 legătură usturoi verde
  • 1 legătură mărar
  • 3 linguri ulei de măsline
  • sare piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu usturoi:

Cartofii se curăță, se spală și se pun la fiert în apă cu sare.

Când sunt aproape fierti, se scot într-o tavă unsă cu ulei. Sărăm, piperăm după gust.

Usturoiul curățat, spălat si tăiat mărunt, se presară peste cartofi.

Dăm tava la cuptor, la 160 grade C, până se rumenesc frumos.

Se servesc alături de o friptură sau simpli, alături de salată.

TIPS-URI

1

Am folosit o oală de 3 l ,iar apă cât să-i acopere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi condimentati si lipie cu usturoi