Ca să nu ziceţi că vă dau doar desert,am adus şi mâncare.Nouă ne plac foarte mult cartofii noi şi cum aveam şi un pui de curte de la ţară,pieptul lui s-a potrivit de minune cu cartofii.Sigur că sunt foarte multe calorii acolo,dar după masă mergem la alergare şi rezolvăm problema. )))))
Cartofii i-am curatat si i-am taiat rondele foarte subtiri.
Am pus putin ulei pe ei si i-am condimentat.
Pieptul de pui l-am taiat foarte marunt.
Intr-o cratita am pus putin ulei,ceapa si morcovul.Le-am calit putin apoi am adaugat pieptul de pui.
Am condimentat si am adaugat rosiile decojite si taiate marunt , sucul de rosii si putina apa.Am lasat sa fiarba.
La final am adaugat verdeata si usturoiul.
Intr-o tava ceramica am pus un strat de cartofi,smântâna,rozmarin,verdeata,apoi pieptul de pui cu sos,iar un strat de cartofi si tot asa,ultimul fiind de cartofi.
Ouale le-am batut,am pus o lingura de smântâna si mozzarella razuita.
Am pus la cuptor pentru 40 de minute,pâna când si cartofii au fost moi.
Am servit cu smântâna si salata de cruditati.