Cartofi noi cu cascaval si cipsuri de prosciutto

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2015 | 3481 vizualizari

 

O reteta delicioasa

 

INGREDIENTE

  •  6 cartofi noi
  • cascaval Delaco
  • 3-4 fisii de prosciutto
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu cascaval si cipsuri de prosciutto:

 Haideti sa va povestesc cum imi place mie sa fac cartofii noi. Este o reteta rapida, simpla, dar delicioasa.

Dupa ce spal cartofii ii tai in 4 sau in 6 si ii pun la fiert. Apoi ii scot si-i usuc pe un prosop de hirtie, timp in care pun pe foc tigaia cu ulei. Ii pun apoi la prajit cit sa prinda o culoare frumoasa, aurie. De aici, imaginatia si pofta fiecaruia intra in actiune, dar mie imi place sa le adaug din belsug cascaval ras. Cum cartofii sint incinsi, cascavalul se topeste si da un gust extraordinar.

Pentru diversificare am adaugat cipsuri de prosciutto, uscat citeva minute la cuptor sau in tigaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu cascaval si cipsuri de prosciutto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Dya Daniela Andrei 1

10.06.2015, 12:29

Am vazut reteta in aplicatie si ma tot intrebam eu "Cine-i Augustin Roman, ca tare fain mai gateste! " Desi stiam numele, nu am facut legatura!

roxana_simona 1

01.08.2015, 17:16

Ancutsa 1

22.07.2016, 10:57

Imi place mult, arata tare frumos!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

vasimur

2141 puncte

RODIMUR

1059 puncte

oanapl

1006 puncte

 Merisor

1000 puncte

mihaelar63

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Evantai de vinete cu dovlecel, bacon si rosii