Cartofi noi cu cascaval la cuptor

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2011 | 9878 vizualizari

COMENTARII (37)

nadina73 1

13.07.2011, 15:26

Roxy super buni,acuma am papat,grozavi de buni.Pupiciiiiiiiiiiiiii mersi mult de idie.Cu siguranta am sa mai fac

Mihaela11_jo 1

13.07.2011, 16:57

Foarte fini

ArianaBala 1

13.07.2011, 18:31

yummy...ce bine arata

diaconta 1

13.07.2011, 18:33

ce apetisanti si mie-mi plac

Rocsi 1

13.07.2011, 18:51

-adinuta,mihaela,ariana,dia va multumesc mult
-ma bucur mult ca v-au placut nadina

Ina 1

13.07.2011, 18:51

mai ai?

Rocsi 1

13.07.2011, 19:52

mai nu mai am ,ca azi am facut mancare de post..dar vino maine pe la mine si iti fac calzi

mirela0911 1

13.07.2011, 22:00

super arata, o sa incerc si eu reteta

Rocsi 1

13.07.2011, 22:01

mirela

gaby_duceag 1

14.07.2011, 07:41

Cea mai buna e mancarea 3-2-1, gata!! )

Rocsi 1

14.07.2011, 10:58

cum e ma asta 3-2 -1 gata? zi si mie

Bucataras Medi 1

12.08.2011, 21:30

rocsi, daca nu ti-a raspuns inseamna ca nici ea nu stie .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi, ca in Banat