Cartofi noi, ca in Banat

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2013 | 16864 vizualizari

COMENTARII (33)

Dea_Dea 1

23.05.2013, 08:55

Place place

MotanLaOale 1

23.05.2013, 09:07

Patricia Iordache 1

23.05.2013, 09:10

Dea...Motanel...ce rapizi ati fost

diaconta 1

23.05.2013, 09:16

ce-mi plac cartofii noi

Patricia Iordache 1

23.05.2013, 09:18

Dya Daniela Andrei 1

23.05.2013, 09:34

Buni!!!

sasha 1

23.05.2013, 09:37

dariadeea 1

23.05.2013, 09:38

bun

Angelina_Elena 1

23.05.2013, 09:48

foarte gustosi!

Bunica 1

23.05.2013, 09:51

Ce buni trebuie sa fie!

Panacris 1

23.05.2013, 09:55

Mirela Suba 1

23.05.2013, 10:03

Merisor 1

23.05.2013, 10:09

Buni, si ce frumos arata la tine in farfurie!

babi5 1

23.05.2013, 10:12

Sunt gustosi

Alina26 1

23.05.2013, 10:13

deliciosi!!

portiadelumina 1

23.05.2013, 10:30

Ca în Banat, dar buni şi la noi, în Muntenia, la fel de buni ca în toată ţara. Super!

La Ancuta 1

23.05.2013, 10:44

tare-mi plac cartofii noi

Patricia Iordache 1

23.05.2013, 10:50

babi...multumesc din nou, pentru reteta!
Fetelor...
Padre...ai dreptate

Satisfyyourcravings 1

23.05.2013, 11:05

Delicioşi!

COSTEO 1

23.05.2013, 11:23

Gustosi!

_Alina_ 1

23.05.2013, 11:25

Minunati!

Patricia Iordache 1

23.05.2013, 11:25

Va multumesc!

Rocsi 1

23.05.2013, 11:31

Ce imi plac

Patricia Iordache 1

23.05.2013, 11:43

Bya Ralu 1

23.05.2013, 12:12

favobuni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu rosii cherry si patrunjel la cuptor