Cartofi la cuptor, cu leurda

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2014 | 4140 vizualizari

 

Am vazut la Claudia si am poftit. Foarte buni!

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 1 lingura pasta ardei
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura leurda
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 2 lingurite seminte susan
  • vegeta
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor, cu leurda:

Cartofii se curata, se spala si se taie bucati mai mari.

Leurda se spala, se curata de codita si se toaca fasii subtiri.

Intr-un castron se pun cartofii, toate ingredientele si se amesteca bine.

Se pun intr-o tava unsa cu ulei si se niveleaza.

Se introduc in cuptor pentru 30-40 minute la foc mic

Dopa 15 minute se intorc.

Se da focul mare la cuptor si se mai tin 10-15 minute sa se rumeneasca frumos.

Sunt buni simpli sau garnitura.

Eu i-am insotit cu niste chiftele.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor, cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu usturoi la cuptor