Cartofi in crusta de mustar

de VERONICA2607 in Mancaruri de post, 7 Mar 2012 | 5518 vizualizari

 

Asa cum a spus si pusikmea-Dana Cristea(http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-in-crusta-de-mustar-post-30478.html) dimineata, asa va spun si eu acum, sunt foarte buni acesti cartofi....deliciosi pentru zilele de post, hranitori si pufosi.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 linguri de mustar
  • 3 linguri de ulei de masline sau floarea soarelui
  • 2-3 catei de ustutoi
  • 1 lingurita seminte de susan
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in crusta de mustar:

Curatam, spalam  si taiem cartofii si ii punem la fiert in apa cu un praf de sare, insa nu-i lasam sa fiarba prea mult, ci doar cat sa intre furculita in ei. Separat pregatim sosul amestecand mustarul cu uleiul, sare, piper, busuioc si usturoiul pisat. Dam cartofii prin acest sos. Ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, presaram susanul in ploaie peste ei si bagam la cuptorul preincalzit pentru cca 30 de minute.

Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu usturoi