Cartofi în coajă umpluți

de ionix in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2012 | 4366 vizualizari

 

simplu și bun, zic eu.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi mari
  • câteva feliuțe de mozzarella
  • o roșie mică
  • frunzele de la o ceapă verde
  • circa 150 g cașcaval
  • două linguri mari cu unt
  • sare și piper după gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi în coajă umpluți:

  1. Cartofii se spală bine și se pun la fiert, în coajă, timp de 20-25 de minute.
  2. Tăiem cartofii în două și le scoatem miezul (operațiune care se efectuează cât cartofii sunt fierbinți).
  3. Circa 3/4 din miezul cartofilor rezultat, strivim cu o furculiță (trebuie să rămână bucăți ușor mai mari, să nu pasăm ca la piure) și se amesecă cu cașcavalul dat pe răzătoare, untul, frunzele de ceapă tăiate mărunt, sare și piper după gust.
  4. Așezăm cartofii într-o tavă pe care am pu hârtie de copt.
  5. Peste cartofi punem mozzarella și câte o feliuță de roșie (eu nu am pus mai multe roșii pentru a nu lăsa zeamă, dar puteți pune doar pulpa roșiei, fără semințe). 
  6. Dăm la cuptor pentru încă 15 minute iar apoi servim.
  7. Se pot servi ca aperitiv sau drept garnitură.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi în coajă umpluți" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche Lorainne