Curatam cartofii si ii taiem in cuburi mici.
Ii asezam in vasul multicooker-ului cu 2-3 linguri cu ulei si setam din MENU functia/programul FRY pentru 20 de minute. Pornim programul din butonul START. Amestecam ocazional, iar in ultimele 5 minute adaugam bacon-ul, patrunjelul si ceapa verde feliate marunt.
La terminarea programului, condimentam dupa gust cu sare, fulgi de chili, rozmarin si oregano si amestecam totul pentru uniformizarea gustului.
Trecem branza de oaie prin razatoare, adaugam ouale si smantana si omogenizam. Compozitia rezultata o turnam peste cartofii prajiti.
Setam apoi functia BAKE la o temperatura de 180 grade, pentru 20 de minute si pornim programul din butonul START. La finalizarea timpului se va trece automat pe functia KEEP WARM, cea de mentinere a preparatului, cald.
Pofta buna!
1
Daca branza de oaie este sarata, nu este nevoie sa mai adaugati sare.