Cartofi gratinati cu afumatura

de Laly in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2012 | 13463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr cartofi
  • 300 ml smantana
  • 3 oua
  • 200 gr kaiser
  • 50 gr unt
  • sare,piper
  • 250 gr cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati cu afumatura:

Cartofii se spala si se pun la fiert,la foc mic sa nu se zobeasca.Dupa ce au fiert se scot si se lasa la racit.Cascavalul se rade pe razatoarea cu ochiuri mari si se amesteca cu smantana, ouale,sarea si piperul.Taiem kaiserul cubulete.Dupa ce s-au racit cartofii se taie cuburi mai maricele.Se unge un vas termorezistent,sau ce tava avem la indemana cu unt.Punem cartofii,adaugam kaiserul,iar deasupra turnam amestecul de ou si cascaval.Dam la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste frumos deasupra.Servim cartofii calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati la cuptor