E o idee foarte buna de a gati cartofii, pentru cei care au slăbiciune la crema.Nici eu nu ma asteptam la asa bunatate,la masa am luat de multe ori.
Punem cartofii la fiert cu sare.
Intr-o tigaie la foc mediu punem uleiul si gatim usor ceapa ,usturoiul si baconul.
Ungem un vas termorezistent cu putin unt,punem un strat de cartofi taiati felii,sare,piper si amestecul din tigaie,putina branza rasa si celalalt strat de cartofi, sare, piper si toata branza rasa.
Intr-un castron batem crema cu laptele si cele doua oua,si turnam peste mincare.
Punem la cuptor incalzit 180 de grade,pina se rumineste si face o crusta aurie.
Pofta buna!!
1
Daca vrem putem fierbe cartofii in lapte in loc de apa.
2
Daca nu suntem interesati de calorii, dar gustul, decat sa fierbem, putem praji usor intr-o tigaie cu ulei de masline.