Cartofi glazurati cu mustar

de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2010 | 6392 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri mustar
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita susan
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi glazurati cu mustar:

Cartofii se curata si se taie sferturi.

Din mustar, ulei, sare, piper, usturoi pisat, susan si cimbru se face un sos, care se va amesteca cu cartofii.

Se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mic, pana se rumenesc si furculita intra usor in cartofi.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi glazurati cu mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Sylvia 1

23.04.2010, 10:42

Trebuie sa ii incerc si eu o data .

Rocsi 1

23.04.2010, 11:05

minunati

Emymyly 1

21.02.2013, 15:41

acum i-am pus si eu la cuptor abia astept sa se faca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini tarte din cartofi cu peste, pasta de branza si sos de iaurt