"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
Se curata cartofii, se feliaza si se clatesc cu apa rece. Se toarna peste ei condimentele de cartofi 100% naturale, se amesteca si se pune jumatate din cantitatea lor intr-o tava care s-a uns in prealabil cu unt si s-a presarat faina peste unt sa nu se prinda mancarea.
Se feliaza bacon-ul si se peste cartofi, se asaza un rand de felii de branza de vaci inchegata, alt rand de cartofi feliati.
Se pun intr-un vas ouale, smantana, sare, se omogenizeaza si se toarna in tava peste cartofi, se presara cascaval din plin si maghiran uscat 100% natural si se da tava la cuptor pentru circa o ora.
Cand se rumeneste frumos deasupra, este semn ca este gata, se scoate tava din cuptor si se lasa sa se racoreasca putin, apoi se taie bucati, se serveste cu ketchup dulce sau iute, dupa preferinte.Sa aveti pofta. dragilor!
Am folosit branza inchegata de vaci fiindca are proprietatea de a se topi la temperatura ridicata, plus ca este si foarte buna la gust.
1
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
2
cartofi,
3
ingrediente naturale,
4
retete deliciase