Cartofi frantuzesti

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2011 | 6048 vizualizari

 

Sau: ce poti face cu resturi de mancare de la Pasti :D

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviti
  • 5 oua fierte
  • 1 ceasca smantana
  • 1 lg margarina
  • 200 gr branza telemea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Cartofii spalati se pun la fiert in coaja in apa cu sare. Ouale fierte se decojesc si se taie feliute. Branza se rade pe razatoarea mare.

Ungem un vas yena cu margarina si incalzim cuptorul la 180C.

Dupa ce cartofii au fiert si s-au racit, ii decojim si ii taiem felii groase de cca 0.5 cm. Asezam in vas un strat de cartofi, un strat de felii de ou, presaram cu branza si repetam pana se termina incheind cu branza. Acoperim cu un strat de smantana.

Lasam la cuptor pana cand se rumeneste bine deasupra, cca 30 min.

TIPS-URI

1

Grija cu sarea din branza :) eu am pus-o putin la desarat inainte sa o rad.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din omleta