Cartofi Duchesse

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 9 Mar 2019 | 2016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 2 galbenusuri de ou
  • 1 lingura cu smantana
  • 1 lingura cu parmezan
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Duchesse:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam, ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa rece cu sare. Cand cartofii au fiert ( incercam sa ii intepam cu o furculita. Daca aceasta intra usor, inseamna ca sunt fierti) ii scurgem bine de apa, ii punem intr-un bol ,ii zdrobim ca pentru piure si lasam putin sa se racoreasca. 

Adaugam in bolul cu cartofi galbenusurile de ou, smantana, parmezanul si potrivim de sare. 

Amestecam bine toate ingredientele.

Punem compozitia intr-un sac a posh si intr-o tava tapetata cu hartie de copt, formam gramajoare folosind duiul stelat. 

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 210 grade C, pentru 20 de minute sau pana cand suprafata este usor aurie. 

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Duchesse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zarangollo