Cartofi Duchesse

de Lau in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2014 | 5544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 1 ou
  • 50 g unt
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Duchesse:

Curatam cartofii,ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare,

Cand au fiert cartofii ii scurgem si ii pasam,

Adaugam untul,oul,cascavalul si condimente dupa gust,

Amestecam bine pana ce se omogenizeaza,

Cu ajutorul unui posh formam mici turnulete,

Dam tava la cuptorul incalzit pana se rumenesc putin

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Duchesse" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv reteta de preparare a papanasilor rustici cu branza sarata si sos de smantana