Cartofi cu tarhon si rosii deshidratate

de mihaelar63 in Mancare copii, 3 Mai 2014 | 2940 vizualizari

COMENTARII (17)

Alexandra Burz 1

03.05.2014, 21:42

MOKUSKA 1

03.05.2014, 21:44

babi5 1

03.05.2014, 21:44

Ti-ai lasat numai nasucul sa se vada Buna combinatia

Rocsi 1

03.05.2014, 21:44

Prea buni

MotanLaOale 1

03.05.2014, 21:47

Constelatialeu 1

03.05.2014, 21:53

Ceva ca carnea n-ai?

Merisor 1

03.05.2014, 21:58

Suna bine ce ai pus tu acolo!

Bya Ralu 1

03.05.2014, 22:06

buni buni

RuxyRux 1

03.05.2014, 22:12

Grozav! Ce pui dulce

simonacallas 1

03.05.2014, 22:18

Tare buni si sanatosi Sa traiasca mini-cheful

Satisfyyourcravings 1

03.05.2014, 22:26

Ce bine suna!

Bunica 1

03.05.2014, 22:28

Tarhonul cu aroma lui.....!

roxana_simona 1

03.05.2014, 22:33

buni

Corinuta 1

04.05.2014, 00:50

Panacris 1

04.05.2014, 11:07

laura_n 1

04.05.2014, 14:41

ador rosiile uscate, le folosesc des si in aproape orice preparat!

Lau 1

05.05.2014, 18:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de dovlecei-pt bebelusi