Cartofi cu rozmarin la slow cooker Crock-Pot

de Bunica in Slow Cooker, 13 Ian 2017 | 5184 vizualizari

 

Cartofii cu rozmarin la slow cooker-ul Crock-Pot pot spune că se prepară singuri!

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi mari
  • 2 linguri ulai de măsline
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/2 linguriță rozmarin
  • 1 vârf cuțit piper
  • 100 ml. apă
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu rozmarin la slow cooker Crock-Pot:

Cartofii se curăță de cojă, se spală și se taie în bucăti mari. Se pun in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 2.4 l. Sărăm, piperăm, adăugăm rozmarinul și uleiul.

Amestecăm toate ingredientele cu o lingură. Punem uleiul și apa.

Conectăm aparatul la rețeaua electrică. Programăm aparatul pe programul High, pentru 90 minute.

Serviți cartofii ca fel principal cu murături sau salată, ori ca garnitură.

Să vă fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rozmarin la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde si dovlecei la slow cooker Crock-Pot 4,7 L