Cartofi cu rozmarin la cuptor

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2011 | 6813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceasca ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ramura de rozmarin
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu rozmarin la cuptor:

Punem cartofii la fiert in coaja si ii lasam 7-8 minute daca sunt mari sau 4-5 minute daca sunt mici. Trebuie sa fie fierti doar pe jumatate.
Ii curatam de coaje si ii taiem felii sau rondele.

Ii punem intr-o tava, ii stropim cu ulei de masline si rozamrin tocat. Asezonam cu sare, piper si boia dulce. Usturoiul il taiem in bucatele mai mari si ii aruncam in tava printre feliile de cartofi. Nu folosim mai mult pentru a nu influenta aroma pe acre o lasa rozmarinul.

Dam tava la cuptor la 200°C cam 20-30 de minute, pana se rumenesc. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rozmarin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi duchesse a la Ruxy