Cartofi cu pui la cuptor

de angyb in Pui, 10 Ian 2013 | 8721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • mozzarela
  • sare,piper
  • ulei de masline
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu pui la cuptor:

Se taie pieptul de pui si se caleste in un pic de ulei de masline.Cand sunt rumenite se adauga o juamtate de pahar de apa si se lasa sa fiarba la foc mic.

Separat calim ceapa taiata julien dupa care adaugam pieptul de pui si smantana si ii mai dam un clocot.

Cartofii se taie felii (cipsuri ),Intr-o tava unsa cu unt se aseaza in straturi feliile de cartofi ,pieptul de pui ,mozzarela taita marunt si continuam ,desupra trebuie avem un strat de cartofi .Dam la cuptorul preincalzit .Dupa o jumatate de ora scoatem de la cuptor si presaram deasupra un strat de mozzarela si mai dam la cuptor pana cand se rumeneste bine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ANNA_46 1

10.01.2013, 18:32

Papica delicioasa

Teo 1

10.01.2013, 23:01

tare imi place!

mamaieelena 1

11.01.2013, 20:03

gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii cu pulpe de pui