Cartofi cu migdale

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 26 Aug 2011 | 3501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi potriviti
  • 100 g migdale
  • 1 lamaie
  • 70 g unt
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu migdale:

Cartofii se curata si se taie cuburi. Se pun la fiert in apa cu sare.

Migdalele se macina cu robotul pina ajung cam cat bobul de orez.Daca sunt crude se prajesc putin fara ulei pina isi schimba putin culoarea si se simte mirosul placut de migdale.

Se iau de pe foc si se adauga zeama de lamaie si untul. Se lasa un minut sa se prajeasca , pina apar bulele la unt.Se amesteca continuu. Cartofi fierti se strecoara si asa fierbinti se adauga peste migdale si se amesteca bine.

Cartofii se pot servi asa simpli alaturi de o salata ca mancare de post sau se pot servi drept garnitura la carne...

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

DIANA B 1

27.08.2011, 11:38

Eu as dori din partea dreapta a farfuriei , cum privesc poza

LUK 1

27.08.2011, 11:44

asta cred ca mi ar place

Lau 1

28.08.2011, 23:05

bun

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri in bacon, din cartofi, sunca si branzeturi